18.5.2009

Jehkotar CardChallenge #57

Tämän viikon kiva haaste on sanallinen ja sen on suunnitellut Jehkotar. Haaste kuuluu näin, Käytä embossausta (kohojauheella tai uteella). Jos ei löydy, voit käyttää samettijauhetta, kimallehiekkaa, kohopastaa...
Hauska juttu, että nämä tosi vanhat embossausjauheeni ovat taasen käytössä. En muista koska ne olen ostanut, mutta hinta päällä on markka-ajalta. Tässä kortissa on tuollainen käsintehdyn paperin oloinen pohja, valkoinen "pitsi" on uudesta arkista, joka on kokonaan tuollainen reikäinen. Päälimmäisenä oleva kuvio on embossattu, samoin teksti. Lisänä käytetty nauhaa ja paperinarua.

6 kommenttia:

 1. Kaunis kortti.Tuo leima on ihana,mullekin on tulossa samanlainen tai ainakin samantapainen pian.Ihanaa on myös tuo pitsipaperi.Oikein onnistunut kokonaisuus.

  VastaaPoista
 2. Vastaa oikein hyvin haasteeseen. Hieno kortti!

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  Niinhän se menee. Kuin pienet lapset, että yhtenä hetkenä innostuu ja sitten kohta ei enää kiinnostaiskaan. Onneksi on sopivan monta eri harrastetta, niin voi sujuvasti vaihdella aina seuraavaan ;)

  Täältä sinun blogista olen kyllä saanut monta kipinää jo kortteihin! Tosin vielä ne eivät ole päässeet lähellekkään toteutusvaihetta mutta ideoistahan ne suuremmatkin teokset lähtevät liikkeelle, hih.

  VastaaPoista
 4. upea kortti ja ihanat värit!!

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs kortti, keväiset värit ja leima on mielenkiintoinen. Kiva tuo narujuttu lisäyksenä rusetissa :)

  VastaaPoista
 6. Tyylikäs ja kaunis kortti.

  VastaaPoista