28.5.2009

Juhlavalmisteluja

Pieni hengähdystauko ja tovi päivittää blogia. Alkuviikosta askartelin noutopöytiin tälläiset menukortit. Teemavärinä meillä on valkoinen ja limenvihreä. Tuon vihertävän paperin tuunasin embossaamalla. Korteista näettekin mitä meillä juhlissa on tarjolla. Suolaiset piiraat on pakkasessa ja pikkuleivät leivoin ja täyttelin jo alkuviikolla. Tänään on vuorossa suklaa- ja mangokakut. Huomenna ja lauantaina valmistellaan salaatit.


Aamulla tein viisi suklaakakkua. Nämä kakut ovat hieman isotöisiä, mutta ovat mielestäni tosi hyviä. Kakun pohja kootaan kääretorttulevyistä irtohohjavuokaan. Kahteen väliin tulee vatkattua kermaa, joka on maustettu pikakahvijauheella ja sokerilla. Lisäksi yhteen väliin tulee tuota sulatettua ja vatkatulla kermalla maustettua suklaata jolla kakku myös kuorrutetaan. Siis kaloreita nolla, heh heh....Kakkun voi koristella esim. ruusulla.
Kohta alan tekemään mangokakkuja, joista kuvia ja ohje myöhemmin.

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kakku ja kovasti olet ehtinyt tekemäänkin, toivottavasti teillä on hyvät juhlat, onnea äidillekin; minä juhlin yo-kummipoikaani;-))m

  VastaaPoista
 2. Ihana suklaakakkua!!!Kuulostaa hyvältä nam.Tulin kattelemaan kortteja ja ihania olet tehnyt.Nuo menukortitkin ihanat raikkaat.

  VastaaPoista
 3. nam nam nam nam! blogissani sinulle jotain... =D Aurinkoista viikonloppua ja ihania juhlia!

  VastaaPoista
 4. Vautsi vau, ihana suklaakakku, saiskos tarkan ohjeen joskus? ONNEA juhliin keli ainakin näyttää suosivan!

  VastaaPoista