24.5.2009

Kaksi erilaista tunnustusta

Mukavaa sunnuntaipäivää täältä aurinkoisesta Kangasalan kunnasta. Meikäläinen valmistelee ensiviikonlopun juhlia jo kovalla tohinalla, ikkunat on pesty, kukkapenkit perattu, pihakalusteet käsitelty ym.. Tietenkin täytyy käydä aina välillä kurkkimassa mitä täällä blogissani tapahtuu. Ilokseni olin saanut tänään kaksi eri tunnustusta. Merjalta tämän sydämen. Merjalle annan tämän tietenkin takaisin, sillä Merja on auttanut ja neuvonut minua monessa blogia koskevassa ongelmassa. Haluan antaa tämän myös Maaretille, joka on avulia neuvonantaja ja kommentoija. Maijulle , jolla on aina niin hirveästi kivoja vinkkejä meille askartelijoille.

Ja tämän ihanan värisen tunnustuksen sain Marikalta ja Tarja L .

Tämä tunnustus lähtee eteenpäin Eijalle, Saronille, Helille, Miijjalle, Riitalle, Anskulle ja Katille sekä kaikille joiden blogi on oman blogini luettelossa, en ehdi kaikkia luetella ja linkittää. Olette kaikki mahtavia .

8 kommenttia:

 1. Voi ihanaa, kiitos!!! Tämä piristys tuli todella tarpeeseen, ollaan sairasteltu ja olo ei ole kaksinen.. Kiitos vielä kerran!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos Tanja, näitä tunnustuksia on aina yhtä kiva saada ja näistä saa mukavasti lisäinspiraatiota askartelurintamalla :)

  VastaaPoista
 3. Anteeksi kauheasti TAINA, kirjoitin ed. kommentissa nimesi väärin! Anteeksi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Taina. Itse olen huono laittamaan eteenpäin näitä, mutta kiitän tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Taina!*kumartaa syvään*
  Ihana piristys päivän päätteeksi! Olin kyllä jo valmiiksi hyvin tyytyväisellä mielellä, kun sain yhden kukkapenkin valmiiksi :D

  VastaaPoista
 6. Suuret kiitokset tunnustuksesta Taina!

  Oikein aurinkoista viikkoa,
  terkuin Miia

  VastaaPoista