14.5.2009

Tuunauksia ja tunnustuksia

Tänään ei kortinteko oikein maistunut. Kävin työpäivän jälkeen kaupoilla, sitten lenkillä ja olin vielä mieheni apuna, kun hän laittoi pientä hyllyä uuden istutuspöytäni päälle.
(Laitan kuvia uudesta pöydästäni, kun se on sanut lopullisen värin pintaansa).
Mutta niinkuin illansuussa usein käy, istahdan askartelupöytäni viereen ja alan luonnostella.
No tällä kertaa syntyi tällainen tuunattu kortti.

Kortissa käytin harsoa, jämäpaperin paloja, servetilla tuunattua aaltopahvia, pätkän helminauhaa, ( tyttäreni rikkimenneestä korusta), raidallisen nauhanpätkän, ruusuja, metallikorun osan jossa on timanki päällä ja vanhan postimerkin. Päälimmäisenä oleva "korttin" leikkasin 3ndypapir :n sräppipaperista. Teksti on painettu leimasimella.


Ilonen yllätys oli jälleen tänään blogissani, eli olin saanut viestin Kirsikalta ja Sanna S:ltä. Heillä oli blogissaan minulle tunnustus. On tosi mukavaa kun on ystäviä jotka jaksavat käydä katselemassa "töherryksiäni". Tämän tunnustuksen annan tietenkin Kirsikalle ja SannaS:lle takaisin, ja kaikille teille jotkä täällä blogissani vierailette.

5 kommenttia:

 1. Ja taaskaan ei voi muuta sanoa kun WAU! aivan upea kortti! ja kiitos myös sinulle =)

  VastaaPoista
 2. Tosi makee kortti - minä sitten tykkään tällaisista... näissä on aina sellaista ajatusta mukana. Just joku rikkoutunut koru ja postimerkki ja tuo aaltopahvi....voi vitsit, sinä olet aika hyvä näissä jutuissa...;DDD

  VastaaPoista
 3. MoikkaMoi,

  Blogissani on sinulle jotakin!

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Todella hieno, tykkään. Paljon kaikenlaista kivaa olet laittanu :))

  VastaaPoista
 5. Hienon tuunauksen olet tehnyt :)Tykkään kovin.

  VastaaPoista