9.7.2009

Entisöintiä

Kortteilun lisäksi harrastan myös pienissä määrin entisöintiä. Alla olevissa kuvissa on tuoli jonka ostin jo toissa kesänä rompepäiviltä. Laitankin nämä kuvat tänne juuri nyt, sillä nämä samaiset rompepäivät alkavat täällä kotikunnassani huomenna. Rompepäivillä on sanansa mukaisesti rompetta sekä myyjiä laidasta laitaan. Aina voi tehdä löytöjä, kuten tämä tuoli. Puurunkoinen kulahtanut tuoli maksoi 8 euroa. Hioin, maalasin ja verhoilin tuolin ja lopputulos on ihan ok. Viime kesänä etsin vanhoja sinkkivateja, ja yhden löysinkin. Saapa nähdä löytyykö nyt mitään. Linkistä löytyy tarkempaa tietoa asiasta kiinnostuneille.

Tässä kulahtanut tuoli ostohetkellä


Maalit hiottu poisTässä tuoli valmiina ja Linumin raitakankaalla verhoiltuna


6 kommenttia:

 1. tuoli on kuin uusi tai parempikin!! Olet taitava!

  VastaaPoista
 2. Tuoli on kyllä tosi hieno!
  Ja upea on aiemmin postaamasi korttikin!
  Hienot uudet tekstileimasimet sulla, kaunis fontti ja asettelu!

  VastaaPoista
 3. kyllä vanhasta vaan saa kaunista, kun jaksaa nähdä vaivaa. samaisilla rompepäivillä on tullut takavuosina tehtyä useitakin "löytöjä". Pariin vuoteen ei ole kyllä tullut käytyä kun kaikenmaailman kapistuksia on jo riittämiin nurkissa odottamassa, että niitä joku jaksaisi kohennella. Onnea aarteen etsintään!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniin olet siitä saanut...Kunnon huonekalujen ostajathan hankkivatkin kirpparilta ja kunnostavat sitten itse mööpelinsä, kestävät kuulema paremmin eivätkä ole mitään tusinatavaraa:))

  VastaaPoista
 5. IHANA, kelpais mulle ja laittaisin ihan kunniapaikalle, niin kaunis tuolisi on :)

  VastaaPoista
 6. Wautsi! Tosi kaunis tuoli! Ja varmasti "arvokas" nyt kun on itse sen saanut uuteen loistoon. =)

  VastaaPoista