23.7.2009

Kesäkuulumisia

Lomaviikko on vierähtänyt jo torstaihin, päivät kuluvat kuin siivillä. Leppoisaa yhdessäoloa perheen parissa. Saunomista, uimista, ravustusta, kalastusta, shoppailua, kyläilyä ja puutarhanhoitoa, siinä tämän viikon touhuja. Niin ja eilen olimme tyttäreni Iidan ja ystävien S:n ja A:n kanssa hemmotteluiltapäivää viettämässä täällä. Minä hemmottelin itseäni kasvo-ja kasihoidoilla. Kesäsää on ollut meikäläiselle sopivaa, sillä oikein helteisestä säästä en välitä, ja pieni sade välillä pitää pihan vehreänä. Muutamia kortteja olen aina yömyöhään väkerrellyt, ja tässä niistä yksi. Aihe on sopiva näin kesälomalla.

Korttipohjana käytin roosan sävyistä korttipohjaa, joita löysin Tiimarista. Tiimariin oli tullut myös neliön mallisia kirjekuoria ja hintakin oli aika edullinen. Rintsikkakissan väritin Inktenseillä.
Tälläiset somat puutarha/ siivoushanskat ostin itselleni eilen, kyllä nyt kelpaa pihaa hoidella.

Tämän kuvakolaasin aiheena ovat kesäkukkani, jotka näin heinäkuussa ovat kauneimmillaan.


4 kommenttia:

 1. Toi leimakuva on vaan yksi parhaista! Sillä tulee aina kortteja, jotka tuovat hymyn huulille :o) Kauniisti olet laittanut nauhan ja kukan siihen.
  Sinulla todella kukoistavat kesäkukat! Kaunista katseltavaa!!

  VastaaPoista
 2. ihana kortti ja leimakuva on tosi kiva! kauniitta kukkia sinulla!!

  VastaaPoista
 3. Auttaisikohan tuollaiset hanskat minuakin siivoamaan ;)))
  Kaunis kortti.

  VastaaPoista
 4. Onpa hienot hanskat.Touota Tilda naista löytyy myös leimakuvan mutta seisovassa asennossa, tämä kuva on Tilda -arkista, joita löytyy paljon www.askartelukeidas.com nettikaupasta.
  Samoin kuin paljon muita Tildakuvia.

  VastaaPoista