23.8.2009

Askartelupäivän kuulumisia

Eilen pakkasin autooni ison määrän askartelutarvikkeita ja suuntasin nokan kohti blogiystäväni Katjuskan kotia. Päivä kului rattoisasti korttipuuhastelun merkeissä. Höpöttelyn lomassa leimailtiin, väriteltiin ja poikettiinpa tietenkin myös tekemässä pieniä hankintoja paikallisessa ostoskaupungissa. Katjuska opetti minulle distressi- väritystä ja kaikkia muitakin kivoja vinkkejä. Ei huomattu kellon kulkua ja ilta olikin jo käsillä kun maltoin kotiin lähteä. Kiitos vielä hauskasta seurasta.
Tänä aamuna ryntäsin heti askartelupöytäni ääreen ja värittelin muutaman kuvan. Yhden kortinkin sain aikaiseksi.

Sydämiä kantava tyttö on uusi Magnolia- leimasimeni. Pyykkinarukuva on leimattu Katjuskalta, ja hänen vinkkinsä on myös tuo naru. Paperi on Making Memories:in.


9 kommenttia:

 1. Tämä on kanssa aivan ihana!Ihanat värit!
  Kyllä nyt on mullakin sellainen kortteiluinto päällä eilisen jälkeen, että oksat vaan pois! Ja kun tuli väriteltyä eilen niin paljon, niin tänään valmistuu "hurja" määrä kortteja :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana kortti..värit ja kaikki niin kauniita! Tykkään myös tuosta uudesta leimastasi! Suloinen!

  VastaaPoista
 3. Löysin nyt tänne aivan ihania kortteja.Monta todella mahtavaa korttia.

  VastaaPoista
 4. Voi että on taas kaunis tämäkin korttisi:)
  Eipä ole mennyt vierailusi hukkaan...sitten vaan Distressejä käyttämään:)))

  VastaaPoista
 5. Wau! Tosi hieno kortti ja hyvin väritetty! Loistava idea värittää "ylijäämä" paperi harmaaksi, eipä ole tuo(kaan) tullut itselle mieleen.

  VastaaPoista
 6. hurjan upea kortti! Väritys on ihanaa!! Ja taustapaperi sopii niin hyvin korttin!

  VastaaPoista
 7. Heippa taas :)
  Hyvää joulua -teksti on fiskarsin sinikahvaisella ovaalileikkurilla leikattu...samoja leikkureita millä hyvä leikata se circle it-leimakin :)

  VastaaPoista
 8. Kiva kortti ja tuohon ruutupaperiin rakastuin heti!Hienosti olet myös värittänyt kuvat.Pyykkinaru pyykkeineen kiva keksintö taustalle.

  VastaaPoista