21.8.2009

Aurinkoista elokuuta..

Loman jälkeinen työviikko takana ja kesäkelit sen kun jatkuu..IHANAA!! Yöllä on jo hieman viileää, mutta nytkin lämmintä 22 varjossa(klo 16). Askartelurintamalla on tapahtunut viikolla kaikenlaista kivaa. Maanantaina tuli lähetys Motivetiltä, tiistaina olin askartelemassa Merjan ja Pammun kanssa. Keskiviikkona posti toi paketin Paperinauhasta. Paketissa tusseja, leimoja ym.. Tämän kortin väkertelin eilen ja käytin siinä tätä uutta leimasinsettiäni.
Ajatus ja värimaailma tähä korttiin lähti tuosta pallonauhasta.


Nyt on sitten lähdettävä viikkosiivouksen pariin koko perheen voimin. Huomenna suuntaan askartelemaan erään blogiystävän luokse, KIVAA!!

Aurinkoista viikonloppua kaikille!!


6 kommenttia:

 1. Voi Taina! Tämäkin on ihastuttava kortti! Tykkään paljon tuosta nauhasta, se on tosi kaunista! Samoin kuin koko kortti siis!

  VastaaPoista
 2. voi kun on hurjan kaunis ja ihastuttava kortti!!!

  VastaaPoista
 3. Erikoinen mutta IHANA!

  Mistä setistä on nuo leimasimet?

  VastaaPoista
 4. Hieno kortti ja tosi makeet nuo leimasimet!Olen itsekin mielinyt niitä jo monta aikaa,mut olen vielä pystynyt vastustamaan kiusausta..tää sun kortti ei ainakaan helpota sitä tuskaa:)

  VastaaPoista
 5. Upea kortti! Nauha laitettu tosi mageesti! Tykkään!!

  VastaaPoista
 6. Oijoi, onpa taas tosi namu kortti.
  Tuo leimasetti on minunkin suosikkini....hankinnasta lähtien olen lähes joka kortissa noita leimoja käyttänyt, ne on niiiiiin ihania!
  Huomiseen :)

  VastaaPoista