5.8.2009

Pallokuosilla mennään...

Huomenta ja terveisiä kesälomalaiselta!!
Tässä käynnistelen konettani( siis itseäni) ja suunnittelen päivän kulkua, nuoriso nukkuu ja isäntäkin meni jo töihin. Lähtisinkö uimaan, torille vai koiran kanssa lenkille... autokin pitäisi pestä. Korttitarvikkeet voisi terassille raahata jossain vaiheessa. Ehdinköhän taas kaikkea sillä illalla lähdemme kyläreissuun.
Seuraavan kortin tein jo enne lomareissua mutta postaan sen vasta nyt.
Tämän kortin pallokuosinen paperi on ollut läjässä käyttämättä jo piiiitkääään. Se on sävyltään jotenkin vaan haasteellinen. Keksin yhdistää sitä ruskean ekopaperin kanssa ja se toimii mielestäni aikas kivasti.Näin jossain ulkolaisessa blogissa tämän tyylisen revityn kortin ja ajattelin kokeilla itsekin. Revittyjä reunoja käsittelin myös hieman ruskealla.

Materiaalit: Valkoinen korttipohja, ruskea ekopaperi, vaalea tekstipaperi, pallokuosinen paperi, juuttinarua, kukkia, lehti, silkkinauhaa, pieni sydänleima ja teksti MF:n siirtokuva.10 kommenttia:

 1. Ihanan erilainen kortti, kerrassaan upea:) Kuten myös tuo alempana oleva ruskean sävyinen:))
  Mulla on kaik kortit tekemättä kun vaan marjat kutsuu:))

  VastaaPoista
 2. Ihana, ja todellakin hiukan tavanomaisesta poikkeava, joten se vielä lisää mun ihastusta tähän kokonaisuuteen:) UPEA!

  VastaaPoista
 3. on siis niin ihania kortteja sulla! tosi inspiroivaa!!!

  VastaaPoista
 4. Todellakin kaunis kortti! Upea kokonaisuus!

  VastaaPoista
 5. Taas mahtava kortti sulla.Tuo ekopaperi on kyllä hyvä keksintö kortteihin,juuri tuota ruskean sävyä minäkin usein kaipailisin..Kaunis on tuo tekemäsi kukkakoriste myös.

  VastaaPoista
 6. Upea!! Tykkään tuosta vähän erilaisesti tehdystä taustasta!! Ihastuttava kokonaisuus!

  VastaaPoista
 7. siis WAU!!! eipä osaa muuta sanoa...valtavan upea kortti! =)

  VastaaPoista
 8. Valtavan upea kortti .. niinkuin kaikki korttisi =D Kiitos vierailusta sivuillani .. se meidän ´ilves-tyttö´ on mahdottoman innokas kortintekijä ja askartelija, aina kun ringeteltä ja jalkapallolta vain aikaa jää =D

  VastaaPoista
 9. Heippa Taina!
  Aivan ihana kortti. Heti ihastuin tuohon revittyyn tyyliin ja pallokuosilliseen paperiin. Upea kokonaisuus kertakaikkiaan :)
  Tiedustelit blogissani korttipohjasta, niin itse tosiaan olen sen taitellut tavallisesta kartongista. Ne K&Companyn reiälliset paperit ovat niin kauniita ja koristeellisia, että helpompi on ollut tehdä kortti, kun on itse taitellut korttipohjan :)

  VastaaPoista
 10. Kerrassaan mahtava kortti!!! Tällaisia kun itsekin osaisi tehdä :o(. Kaikki sopii hyvin yhteen. 10+++ suoritus!

  VastaaPoista