30.4.2009

Hauskaa vappua!


Tämän kuvan välityksellä toivottelen teille kaikille oikein mukavaa, aurinkoista, lämmintä ja hauskaa vappua!

Tuunattu kortti

Tässä kortissani käytin valkoista kaksiosaista korttipohjaa, jonka päälle laitoin ruskeaa kartonkia. Kartongin päälle laitoin voipaperin, johon olin tehnyt leimasimella tekstin. Ornamenttikuvion tein embossaamalla valkoiselle kartongille, jonka jälkeen väritin kuvan päältä ruskealla distressillä ja lopuksi kuvioin reunat leimalla. Lisäksi käytin kukkia, vanhoja helmiä, vanhaa paperia, nauhoja, pitsiä sekä pellavalankaa. Yläkulma jäi jotenkin "alastomaksi" ja niinpä lisäsin siihen vielä tuon kullanvärisen tekstitarran, joka sopi mielestäni sävyltään tähän hyvin.

29.4.2009

Mojo Monday Week 84 haaste

Ensimmäistä kertaa tein kortin Mojo Mondayn haasteen mukaan. Haaste oli mielestäni ihan kiva. Kortissani käytin 3ndypapir:n kaksipuoleista kartonkia, jota ostin Heinikan Heiniltä.


This is my version of Mojo Monday's week 84 sketch!




28.4.2009

Karkkikortti


Tämän kortin väkertelin tänään Heinikan Heiniltä ostamistani iloisen värisistä papereista. Paperit ovat My Mind's Eye kevään uutuuksia. Minulla alkoi tänään muutaman päivän talviloma ja tämä kortti kertookin värimaailmaltaan vapun olevan jo lähellä. Kortissa on pieni tasku jonne laitoin tagin. Vihreät sydämet leikkasin cuttlebugilla, kukan kukkaleikkurilla, nauha on Tiimarista ja teksti leimattu

27.4.2009

Synttäreitä ja ostoksia

Lauantain blogitapaamisessa oli monenlaista ihanaa askartelumateriaalia myynnissä. Tarvikkeet paikalle oli tuonut Heinikan Heini, sekä Taava. Tälläiset ihanuudet matkasivat tänne Kangasalle.

Sunnuntaipäivän menikin ulkoilun ja synttäreiden merkeissä. Tyttäreni 14 v. kakkua tulivat maistelemaan isovanhemmat, kummit, serkut ja eno. Kakun koristelusta sekä suolaisista leivonnaisista vastasi päivänsankari itse. Alla kuvakollaasi juhlatunnelmista.

26.4.2009

Ihana lauantaipäivä

Lauantaiaamu alkoi ihanalla auringon paisteella.Heräsin jo varhain, sillä odotettu blogitapaaminen jänskätti. Pakkasin tarvikkeeni autoon ja lähdin kohti Ylöjärveä. Poikkesin matkalla moikkaamaan Villa Harmonien Satua. Sadulla on puodissaan kevättuuletus tänä viikonloppuna, ja tuotteet on alennettu. Löysin meille ihkun kerniliinan kevään väreissä, sekä Mummi ja minä siivoussuihetta. Mummi ja minä tuotteet ovat kotimaisia ja egologisia.



Ylöjärvellä saavuin puoliltapäivin kauan odotettuun blogitapaamiseen. Tapaamisen olivat järkänneet Merja ja Pammu. Iso kiitos heille! Oli mukava saada kasvot blogaajille.Ja on todettava, että me askartelijat olemme iloista ja puheliasta porukkaa. Olin kuin Liisa ihmemaassa, kun katselin taitajien töitä. Itse en yhtään korttia saanut aikaiseksi, mutta tärkeintähän minulle oli uudet ideat ja opit. Myös askartelumateriaaleja tuli tapahtumasta hankittua, (joista myöhemmin lisää). Lisää tapahtumasta Maaretin ja Merjan sivuilla. Nyt on alettava valmistelemaan tarjoiluja vieraiden tuloa varten.


24.4.2009

Jehkotar Card Challenge haaste # 54


Tämän viikon Jehkotar cardchallenge haasteen on suunnitellut Minni. Kiitos siitä. Vaikka kuinka on siivous ym..puuhastelua pitää tämä haaste hoidella ensin alta pois. Minun korttini on tällä kertaa suunnattu hääparille.

23.4.2009

Kevään hempeitä värejä

Tässä pari korttia kevään juhliin. Molemmissa korteissa käytetty hempeitä kevään sävyjä. Paperit ostettu Papruksesta Tampereelta. Kevätkiireet painavat päälle, mutta aina sitä muutaman kortin ehtii tehdä. Lauantaina on blogitapaaminen Ylöjärvellä, KIVAA! On mukavaa tavata innokkaita askartelijoita ihan livenä.

21.4.2009

Skräppisivu synttärisankarille

Meillä vietetään keskiviikkona tuplasynttäreitä. Vanhempi poikani joka asustelee jo omassa kodissa täyttää 25 vuotta. Hän lähtee juhlistamaan synttäreitään tyttöystävänsä kanssa Hollantiin(toivottavasti löytää mamille jotain kivaa askartelumatskua). Perheen kuopus nuori neito täyttää 14 vuotta ja teinkin hänelle synttärikortin asemasta skräppisivun. En ole näitä skräppijuttuja juurikaan tehnyt, mutta ihan mukavaa hommaa vaihteeksi. Laitan tämän postauksen jo tänään, ja toivon ettei neiti ennen huomista täällä vieraile. Niin ne vaan vuodet vierii, justiinhan ne lapset olivat pieniä. Onneksi itse ei vanhene!

19.4.2009

Paperikierteen haaste

Paperikierteen huhtikuun haaste joka löytyy täältä. Haastavat värit saivat minut pyörittelemään papereita pöydälläni pitkään. Tein kortin, joka on suunnattu 9- vuotiaalle pojan viikarille. Pohjana käytin vihreää hieman käsintehdyn paperin oloista valmista korttipohjaa. Vihreä kirjainpaperi, johon oitis ihastuin on Hobbycafe:n. Pilkullinen paperi on Scenic Route:n.Paperit on Sinellistä. Lisänä käytetty nappia, nauhaa, leimoja ja valmista tagia, jonka väritin vihreällä. Tähden olen leikannut Fiskarsin leikkurilla. Viimeistelin vielä reunan mustalla tussilla ja laitoin tarranumeron napin päälle.



Tunnustus


Mukavaa sunnuntaita kaikille! Olipa mukava yllätys heti aamusta, kun huomasin saaneeni tunnustuksen Maaretilta.Toisen tunnustuksen sain Käsillä- blogista Paukulta. Lämmin kiitos niistä! Tämä blogini on vielä sangen nuori (3 vko) ja moni asia vielä hieman harjoitteluasteella, linkitykset ei aina toimi ym.. Pääasian eli kortit olen kuitenkin saanut tänne laitettua. Pikkuhiljaa harjoittelemalla mennään kesää kohti. Ihania blogeja on aivan valtavasti, ja minäkin niissä käyn vierailemassa, vaikken kommentteja aina ehdikkään laittaa. Haluankin antaa tunnustuksen seuraaville, Anskun kammarin Anskulle, Santtulin juttuja Sannalle ja Elämän askartelun Hempalle. Tuuliset, mutta aurinkoiset terveiset täältä Piranmaalta kaikille blogissani vieraileville!

17.4.2009

Jehkotar CardChallenge #53

Jehkottaren haasteen on tällä viikolla suunnitellut Arja. Kiitos mukavasta haasteesta. Tässä minun korttini vaaleanpunaisen sävyisenä, hieman mustalla maustettuna. Kortti on mielestäni aika hempeä, siksi siitä tuli äitienpäiväkortti.

15.4.2009

Aurinkoista iltaa...

Ihana keväinen päivä alkaa olla jo illassa. Tuntuu, ettei millään ehdi tehdä kaikkea mitä haluaisi. Kortteja saan aina muutaman illassa tehtyä, mutta olisi kiva myös ihastella ja kommentoida kaikkien teidän ihanien kortintekijöiden blogeja... no ehkä sitten lomalla. Otin tuossa muutaman kuvan meidän keittiöstä, ja tein niistä kuvakollaasin, jonka laitoin tuhon yläpaneeliin.
Alla myös yksi äitienpäiväkortti. Olen jotenkin ihastunut näihin vanhoihin kuviin.


14.4.2009

Ylioppilaskortti

Suorakaiteen mallinen ylioppilaskortti, johon käytin valkoista korttipohjaa. Sinisävyinen paperi on ostettu Papruksesta. Tekstipaperi on 3ndypapirin. Pyöreän kiekon leikkasin Fiskarsin leikkurilla ja sen päällä oleva ylioppilasleima on Paperinauhasta, samoin tekstileima.Huomasin tosin että ylioppilasleiman joudun tähän korttiin kyllä uusimaan, sillä teksti ei ole aivan tasainen. Valkoiset kukat on Artemio:n ja niiden päällä leikkurilla leikatut kukat, ja pienet sydämet ääriviivatarroista. Sisälle laitoin taskun "jämäpaperista". Taskuun voi laittaa esim. rahaa tai lahjakortin. Yläkulmassa on vielä kukka, jonka päällä lyyra ääriviivatarroista. Kortti on sidottu ohuella organzanauhalla. Sisäosaa voisi tietenkin koristella vielä lisää, mutta mielestäni on hyvä jättää tyhjää tilaa mahdollisille onnitteluille ym...


12.4.2009

Jehkotar CardChallengen lisähaaste ATC- kortti

Haaste löytyy täältä.
Ensimmäinen ATC-korttini. Hyvä idea nämä pikkukortit. Aina jää pieniä paperi ym..paloja, ja näihinhän ne saa mukavasti käytettyä. Omaan korttiini laitoin värisävyjä joista pidän, eli vaaleaa sinistä ja ruskean eri sävyjä. Pidän myös ruuduista ja sitä on nauhassa. Rakkaushan on tietenkin aina tärkeää, samoin lapset. Pienenä pisteenä on tuo pikkutähti hopean värisenä. Hopea ja sinkki ovat myös lemppareitani. Jos haluat lisää tietoa ATC-kortista klikkaa tästä.

11.4.2009

Äidille ja tyttärelle

Vaaleanpunaisia sävyjä niin äidille kuin pienelle tyttövauvalle. Äidin kortissa olen käyttänyt Rusty Picle:n paperin molempia puolia, nauhan löysin Tiimarista, kukka ja teksti leimasimella.
Vauvakortin paperi on Tildaa, jota olen hieman leimalla tuunannut, kukat leikkasin leikkurilla. Kukkien päällä olevat hopeakukat, nallekoriste ja nauha Tiimarista. Tekstin tein Inkadinkado:n kirjainleimoilla.

9.4.2009

Mukavaa pääsiäisen aikaa !

Toivottelen tämän kuvan välityksellä kaikille blogissani vieraileville mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä. Kuvan olen ottanut tuunaamastani liitutaulusta.
Huomasin viimesyksynä sukulaiseni remonttityömaalla pitkiä taululistoja, jotka olivat menossa polttopuiksi. Listat olivat olleet entisen asukkaan verhotangon koristelistana. Otin tietenkin listat talteen ja isäni sahasi minulle niistä n. 40- 50 cm paloja (kuva alla). Hiihtolomalla maalasin listat huonekalumaalin jämällä valkoiseksi. Teetin vaneriliikkeessä sopivan vanerilevyn, jonka maalasin liitutaulumaalilla. Liimasin pienet mangneettipalat yläreunaan, johon voi laittaa ns. klipsin, johon voi ripustaa vaikka muistilapun tms. Mieheni kokosi taulun, ja näin oli edullinen liitutaulu valmis.

8.4.2009

Kevättä ilmassa

Heippa vaan kaikille!
Ilma alkaa olla jo aika kivan keväinen, ja illallakin on pitkään valoisaa. Korttiaskartelu on jäänyt nyt hieman vähemmälle. Pääsiäisen valmistelu on jo käynnissä...ei mitään ihmeellistä, mutta hieman sipulikukkia, vihreää ruohoa, suklaamunia ja mämmiä. Pääsiäisenä neljä vapaapäivää ja aikaa monelle kivalle jutulle. Toivotaan että korttijuttuihinkin olisi hieman aikaa. Laitan tähän postaukseen yhden äitienpäiväkortin, jonka alkuviikosta väkersin.

6.4.2009

Mustaa ja vähän pinkkiä

Ruskeanharmaalla korttipohjalla hobbycafe:n paperia. Saman paperin toinen puoli on raidallinen, jota olen laittanut vanhan valokuvajäljennöksen alle, ja leikannut yhden pikkukukan. Lisäksi olen käyttänyt ikivanhan postikortin kopioitua taustapuolta, Prima Margetingin timankeja, ruutunauhaa, kukkia ja valmista pahvista "läpyskää" johon leimasin tekstin.

5.4.2009

Palmusunnuntai

Palmusunnuntaita alkaa olla jo illassa. Pieniä virpojia on vieraillut ovellamme aamusta alkaen. Muistelin kuinka omat lapseni pienempänä kävivät virpomassa, ja silmät loistaen saapuivat kotiin korit täynnä namuja.
Kävin tänään kävelylenkillä Marjamäen pajutilalla, joka avasi ovensa jälleen pienen tauon jälkeen. Kaikkea ihanaa olivat taasen löytäneet ihailtavaksi ja ostettavaksi. Korttejakin olen tänään tehnyt, mutta laitan tähän postaukseen vain yhden tekeleeni. Tämä kortti on taas väritykseltään tätä keväänvihreää yhdistettynä ruskeaan.

4.4.2009

Jehkotar CardChallenge #51


Tässä minun korttini haasteeseen. Kortti on tarkoitettu synttärikortiksi yksivuotiaalle.

3.4.2009

Uusista papereista pari korttia





Vapaapäivä

Heippa!
Ihana keväinen aamu ja minulla on vapaapäivä. Hommia on rästissä niin paljon, etten tiedä mistä olisin aloittanut. Aamusta vaihdoin kukkamultia ja istutin ohranjyviä pääsiäisruohoksi kasvamaan. Petivaatteet tuulettumaan ja näin on siivoustouhut aluillaan. Ikkunan pesu-urakkakin pitäisi käynnistää. Kun pesee muutaman ikkunan päivässä ei homma tunnu niin tylsältä. Lupasin käydä myös näöntarkastuksessa, sillä tarvitsen uudet aurinkolasit vahvuuksilla. Tietenkin mielessä on askartelutkin. Alkuviikosta kävin ostoksilla Papruksessa ja ostin kuvassa olevia tuotteita.Muutaman kortin olen näistä papereista jo tehnytkin .

1.4.2009

Kuvakollaasi


Mukavaa alkanutta huhtikuuta. Lumi sulaa ja räystäät tippuu, taitaa tulla kesä.
Tässä kortti kevään väreissä.