12.1.2010

TOP 10

Kuten niin moni muukin ....oli minunkin mietittävä viime vuoden korteistani Top 10.
Tosi vaikeaa valita, kun kortteja olen tehnyt useamman sata kappaletta.
Kun viime keväänä blogin pitämisen aloitin en leimakuvista tiennyt mitään, ja ajattelin etten niitä ehkä koskaan värittelekkään. Toisin vain on käynyt ja nyt pidän niistä jo ihan kympillä.

Tekemisen kautta tulee kehitystä, niin myös esim. korttien kuvaaminen kehittyy. Alkuun kuvasin kortit liian läheltä, joka teki kuperan vaikutelman. Nyt olen siinäkin hieman kehittynyt...vielä olisi kyllä tilausta oikein kuvauskurssille.

Valitsin top 10 kortteja laidasta laitaan. Huomasin kuitenkin, että lemppari värimaailmani on aikas hempeä.

Tässä kortissa minua miellytti ehkä eniten keväinen pirteys....


Tämä kortti oli viime keväinen kortti omalle äidilleni....

Tässä on kortti synttärisankarille, paperit jämälaatikosta...

Tämän kortin tein samalla sabluunalla kuin pöytäkylttini Rauman tapaamiseen. Kortti vähän kuin kuvaa meikäläistä lempisävyissä.

Tämä kortti on tehty Jehkottaren haasteeseen...tässä minua viehätti eniten ruskean ja turkoosin liitto.Tämän kortin tein ystävälleni synttärikortiksi. Ystäväni pitää vihreistä sävyistä ja englannin kielestä.

Tästä heppakortista pidän värimaailman vuoksi...hepan värityskin onnistui aika kivasti.


Tämä on yksi lemppareistani... Ruutua, pinkkiä ja vintagea.

Tämä jouluinen kortti on joulukorteista yksi suosikkini...tosin tämä kortti ei ehtinyt tämän vuoden lähetyksiin, sillä lahjapakettileiman tilasin vasta joulun alla Mihannan loppuunmyynnistä. No ensivuonna leima odottaa joulukortteihin pääsyä. Aaltopahvia on mukava yhdistää kortteihin, ja sehän on ilmaista matskua.

Tämän viimeisen kortin tein aivan vuoden lopulla. Leimasin on yksi suosikkini ja vaikka se on jouluinen leima voi sitä muulloinkin käyttää. Värityksessä huomaan myös kehittyneeni.

...mikä on sinun suosikkisi?

Laitathan komenttia....

13 kommenttia:

 1. Aivan ihania kortteja, upea suora! Mun lemppari taitaa olla tuo pinkki vintage-kortti, johon paperit oli kaiveltu jämälaatikosta! =)

  VastaaPoista
 2. ihania kaikki! mulla kyllä jäi kans mieleen toi vintage pinkki kortti, jotain ihanaakin ihanampaa siinä on. myös pinkki joulukortti ja magnolia-paketti-kortti on aivan älyttömän kauniita.
  (tänään muuten suunnitelmissa mennä pajutilalle kahville! :D )

  VastaaPoista
 3. Kiitos,olipa upeaa katseltavaa!Minun suosikeikseni nousivat erityisesti vaaleanpunasävytteiset vintagekorttisi sekä tuo joulukortti.Mut ihania ovat kaikki:)olet taitava.

  VastaaPoista
 4. Voi Taina, ihania kortteja kaikki. Olen seurannut blogiasi alusta asti ja on ollut ilo nähdä miten leimakuvallisistakin korteista on tullut osa upeaa osaamistasi :) Jos pitää valita yksi suosikki,niin se on äitienpäiväkortti. Jatka sinä ihanaa blogiasi, niin minä jatkan ihailuani...

  VastaaPoista
 5. Voi kun vaikea valinta.. niin hienoja kaikki. Vihreän sävyisestä kortista pidän (siitä missä on neitokainen sisällä) Heppakorttikin on aikas kiva, pidän tässäkin väristä ja taustapaperi on kauniisti aseteltu. sinulla on myös taito noiden koristeiden rakenteluun eri matskuista. Niitä on korteissasi juuri sopivasti :)

  VastaaPoista
 6. Kaikki ovat hienoja kortteja, mutta minun lempparini on ehdottomasti toiseksi alimmainen joulukortti joulupaketteineen. Olet kyllä eri taitava.

  VastaaPoista
 7. Upeita kortteja kaikki! Suosikki on kuitenkin tuo alin joulukortti. Ensi jouluna siitä varmaan lisää upeita versioita?
  Kortteiluterveisin!

  VastaaPoista
 8. Tykkään kaikista korteistasi, tietysti!
  Yliveto näistä kymmenestä on kuitenkin alin Magnolia:)

  VastaaPoista
 9. Kaunis kymppi! Mä tykkäsin eniten tuosta missä oli aaltopahvia, se on ronski ja romanttinen samallakertaa!

  VastaaPoista
 10. Ihania ovat kaikki!
  Suosikkini kuitenkin nuo molemmat vintage-kuvakortit.Ihanat värit on sun paletissa:)

  VastaaPoista
 11. Ihanuuksia kaikki!
  Lemppareitani ovat kolmas synttärikortti, heppakortti ja joulukortti pakettine kera.
  Värimaailma on niin minun mieleistäni :) Ihme ;D

  VastaaPoista
 12. Valtavan ihania kortteja! Eniten tykkäsin hevoskortista.

  VastaaPoista
 13. Tosi kivoja on kyllä kaikki, mutta ehkä lemppariksi nousi tuo vintage-kortti, jossa ruudullinen tausta. Mistä ihmeestä olet löytänyt noita ihania englanninkielisiä tekstileimasimia(esim.winter time)?

  VastaaPoista