21.7.2010

Mökkeilyä ja kortteja

Heippa pitkästä aikaa!!
Kuten moni on jo huomannutkin, on blogailu ollut meikäläisellä aivan kesäterässä. Alkukesä meni hautajaisten ja rippujuhlien järjestelyssä. Kesälomalla suuntasimme mökkeilemään, josta jo tuolla toisen blogini puolella kertoilinkin. Nyt on astuttu "arkeen" ja ihmisten ilmoille. Hiljaiseloa on vieläkin, sillä ulkona on niin ihanat kelit, ettei koneen äärellä malta pitkään istua:))

Laiskana ihmisenä laitoin jälleen korttitekeleitäni kollaasin muotoon ja tässä pari koostetta viime aikaisista väkerryksistä...Korteissa olen käyttänyt varastoissa olevia papereita ym. materiaaleja, ainoastaan hääleimasin on uusi hankintani Sinellistä.

Lopuksi laitan vielä muutaman kuvan askartelunurkkauksesta jonka tuunailin lomani aikana mökille. Kirjoituspöytä on nuoruusvuosiltani ja sen on isäni aikanaan tehnyt. Ruskea pöytä sai valkoista maalia pintaan ja uudet vetimet. Pöytälaatikot on tilavat ja saan sinne mahtumaan mukavasti kortteilutarpeitani. Ikeasta hain hyllyn kannakkeet ja varastosta löytynyt lauta pääsi hyllyksi pöydän yläpuolelle. Hyvä työvalo on vielä hakusessa ennen iltojen pimentymistä ja saatanpa jonkinlaisen koukkuvirityksen hyllyn ja pöydän väliin myöhemmin hommata:))


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin....mukavaa ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille lukijoilleni:)))5 kommenttia:

 1. Aivan ihania kortteja!! =)
  Ja voi miten hurmaavan askartelunurkkauksen olet itsellesi laitellut, kyllä siinä on kelvannyt askarrella. =)

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  kiva että olet taas linjoilla :)
  Ihanaisia kortteja olet näpräillyt! Mulla vähän kortteilu kesäterässä.....helle on minut uuvuttanut :D.
  No, nyt on suursiivous kohta tehty ja voi taas askarrella hyvällä omallatunnolla :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja, tyttöjen kanssa niitä täällä juuri ihasteltiin. Ihanan reunuksen olet tehnyt niihin. Toivottavasti et pahastu, mun on pakko kokeilla itsekin... Ja ihanan askartelunurkan olet saanut. Meillä toistaiseksi on keittiön pöytä siinä käytössä. Se tosin tarkoittaa sitä, että tavarat on aina heti siivottava pois kun lopettelen.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kortteja.
  Mulla on vähän samat puuhat tekeillä. Yritän kamariini saada itselleni sellaista pientä työnurkkausta, se on haaste näin pienessä asunnossa, mutta yritän järkevällä suunnittelulla saada sen aikaan. Kirppiksellä täytyy käydä vähän katsastamasa mitä sieltä löytysi.

  VastaaPoista
 5. Onpa suloinen tuo sinun askartelunurkkasi. :) Ja tuo Magnolia poni -kortti on vaan niin ihana, olen aivan ihastuksissani tuohon leimasimeen - harmi, ettei niitä oikein tahdo löytää mistään. :/

  VastaaPoista