16.5.2009

KutsujaMeillä siis vietetään ylioppilasjuhlia tänä keväänä. Kutsua aloin askarteluihmisenä tietenkin miettimään jo ajoissa. Päädyin tähän yksinkertaiseen malliin. Kaksiosainen pohja on vaaleansinista helmiäiskartonkia, päälle leimattu tekstileimasimella, ympäri kulkee ohut nauha ja päällä on neliömäinen ylioppilasleima. Leimakuvan lakkeja tuunasin kultaisilla pisteillä jotka markkeeraavat lyyraa. Kutsu-teksti on tarra. Kutsupohjia tein pikkuhiljaa valmiiksi, mutta sisäteksin (jonka tein tietsikalla) liimasin kutsuihin vasta eilen. Tuli pieni kiire, mutta sain kutsut postiin klo 16.50 . Kutsuja lähetin yhteensä 42 kpl.


8 kommenttia:

 1. Onnea uuden ylioppilaan äidille! Kauniit ja tyylikkäät kutsut...

  VastaaPoista
 2. Tosi ihastuttavat, selkeät kutsut! (Minunkin täytyisi keksiä jotain rippijuhlakutsuiksi, vaan en ole häpeäkseni aikaan mitään vielä saanut... Onneksi juhlat ovat vasta heinäkuussa :D!)

  VastaaPoista
 3. Hurjan paljon onnea tulevan ylioppilaan äidille ja tietysti hänelle, joka sen valtaisan työmäärän on tehnyt saadakseen lakin:)Kortit ovat ihanan yksinkertaiset, mutta todella tyylikkäät! Nämä pitäisi nähdä livenä, onneksi kerroit, että kartonki vaal.sinistä helmiäistä, niin pystyy mielessä kuvittelemaan, miltä ne todellisuudessa näyttävät. On tosi harmillista juuri tämän tyylisissä korteissa, kun netti ei anna oikeutta kokonaisuuksista ja varsinkaan siitä miten helmiäinen, sekä luullakseni korteissa oleva organtzanauha ihanasti "hohtaa".

  VastaaPoista
 4. Olet Maaret oikeassa, kun laitoin kuvat koneelle, huomasin, että valokuva ei tuo sitä hohdetta oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle ylioppilaalle ja ylpeälle äidille! =) Tosi kauniit kutsut olet tehnyt, tyylikäät, yksinkertaisesti upeat.

  VastaaPoista
 6. Kauniit, tyylikkäät kutsut olet taiteillut! Kutsuja on vaikea suunnitella, että tulisi näyttävät, mutta tarpeeksi yksinkertaiset toteuttaa.
  Paljon onnea vielä tulevalle ylioppilaalle ja äidille!! Juhlimisen arvoinen suoritus!!

  VastaaPoista
 7. Kovasti onnen tulevalle ylioppilaalle kuten myöskin äidille. Upeat ovat kutsut, tyylikkään yksinkertaiset:) Onhan se mukavaa kun pääsee juhlia järjestämään:))

  VastaaPoista