14.8.2009

Jehkotar Card Challenge haaste # 70

Tämän viikon JCC-haasten on luonnostellut Piipertäjä. Ympyräkortti on minulle todella haaste, sillä en niitä juurikaan ole tehnyt. Luonnoksen kannessa on tähtiä, ja ajatukseni lähti siitä. Minulla on ollut lähes käyttämätön paketti K&Companyn lumihiutaleita ja nyt korttini rakentui niiden ehdoilla.Ensimmäinen talviaiheinen kortti tänä vuonna. Sen verran isotöinen kortti tämä on, etten ala joulukortiksi tekemään.

Jouluaiheista lumihiutalepaperia liimattu valkoiselle ympyränmuotoiselle kartongille,( huomasin vasta että taitaa Piipertäjänkin kortissa olla samaa jouluaiheista paperia). Kortin reunat ressattu ja sävytetty sinisellä. Paperin päälle leimattu tähtiä ja teksti. Aukko tehty cuttiksella. Lumihiutaleet valmiita ja tarratyynyllä varustettuja. Sisäpuolella vaaleansininen kartonki, reunat ressattu ja väritetty sinisellä. Tähdet ja lumiukko leimattu. Kimalleliimaa käytetty hieman koristeena.


6 kommenttia:

 1. Ihana luminen ja talvinen meiniki kortissasi :)
  Aivan tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Hauska talvinen kortti. Kiva kun lumiukko on tuolla sivussa. Näyttää kannessa hienolta.

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköinen kaunis talvinen kortti. Kivasti tuo lumiukko kurkistaa.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kohta tulee lunta...ihana tunnelma kortissasi, pitänee vielä malttaa odottaa=O)

  VastaaPoista
 5. Upea kortti! Todella kaunis!Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Ihana kortti ja niin mukavan talvinen tunnelma.Minä sitten tykkään noista lumihiutaleista,sekä koristeina että leimattuina.Melko työlään tuntuinen tämä haastemalli,saa nähdä ehdinkö ja jaksanko toteuttaa..Tuntuu että puuhaa riittää aina vaan,eikä ehdi tarpeeksi kortteilemaan..

  VastaaPoista