6.9.2010

Rasia pienelle prinsessalle...

Heippa kaikille!
Tänään kun työpäivän jälkeen istahdin askartelupöytäni ääreen en tiennyt mistä aloittaisin, kun uusia juttuja leimailutaivaan tuliaisina oli niin paljon.
Pienen pähkäilyn jälkeen päädyin sitten tälläiseen lahjakassiin. Aiemman postauksen kassin/rasian kokoamisesta löydät täältä.

Kassin aihio on siis Heinikasta. Ovaalin mallinen kuvio on leikattu kohokuvioidusta color coresta uudella Spellbinderssin Beaded ovals stanssilla. Gorjusstyttönen on 3D arkista, mutta en siitä kolmeulotteista kuitenkaan tehnyt. Helmikiekura on myös lauantain ostoksiani. Kukat tilattu täältä. Nauhat Papruksesta ja teksti Merjan ja Pammun setistä.

Tälläinen kassi on sivusta kuvattuna.

Kiva kun piipahdit....


12 kommenttia:

 1. Aivan ihana.
  Tosi namu värit ja suloinen on kyllä Gorjuss-tyttönen :)
  Koskahan minun "niin kovin ennakkoon" tilatut stanssini saapuvat......

  VastaaPoista
 2. Vaude, sinä se osaat!
  Tosi kaunis rasia!! Upeat värit!

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Tää on niin kaunis. Kaikki kohdallaan. Gorjuksen tyttö on väritetty niin kauniisti. Ilo silmälle, kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Tarkempaa katsottuna huomasinkin, että Gorjuss tyttö oli 3D-arkista... oli vaan niin aidon leimauksen näköinen, mutta kassi on kuitenkin upea ;)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis kassi! Ihanat värit ja upeat koristeet.

  VastaaPoista
 6. On kyllä todella kaunis ja onnistunut rasia kaikkinensa. Mä muuten kävin sit ostamassa niitä ihania pyöreitä helmijutskia ja suoraan sanon, että mä sitten matkin sua:)

  VastaaPoista
 7. Onpa ihastuttava rasia! :) Mistä noita Gorjuss 3D-juttuja löytyy? Itsekin olen haikaillut moisten perään jo jonkin aikaa, mutten ole löytänyt mistään, ainakaan suomalaisesta askarteluliikkeestä.

  VastaaPoista
 8. Upea kassi, enpä voi muuta sanoa kuin huoh ;)

  VastaaPoista
 9. tosi kaunis ja upee kassi!
  sinut näin leimailutaivaassa mut en kerenny nykäsemään hihasta!

  VastaaPoista
 10. Kerrassaan ihana laukku prinsessalle. Minäkin täällä huokailen vain... Kiva idea tuokin kun kassi on noin tumma, kukat ja helmet tulevat kauniisti esille:)

  VastaaPoista
 11. Hurmaava,kerrassaan upeaa taidetta!

  VastaaPoista
 12. Voi miten upea kassi!! Todella hurmaava!! Ihanat värit!! =)

  VastaaPoista