18.4.2011

Hupparityttö

Heippa vaan ja terveiset talvilomalaiselta!!
Yhtään korttia en ole tehnyt vähään aikaan, joten esittelen  Kenny K:n hupparityttökortin joka on viimeviikon tuotoksia. Nämä leimat on tosi kivoja, mutta kortiksi asti en niitä ole aiemmin saanut tehtyä.
Lilan ja vaaleanpunaisen liitolla mennään...

Leimakuva siis Kenny K, väritys distresseillä. Paperit Inkido. Ruutupaperia leimailin  uudella  Pinkpaislee-leimasetillä. Lilat pisteet Pearl Makerilla.  Harsoa ja maalia käytin hieman mauusteena:))Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!!

7 kommenttia:

 1. Tosi hienosti väritetty kuva ja ihan huippu tuo koriste :) Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tosi namu kortti :) Kaunis väriyhdistelmä ja makeesti väritetty kuva.
  Pikkuhiljaa alkaa olla flunssa takana ja taas maistuu lenkki :)...onneksi.

  VastaaPoista
 3. Tykkään, tykkään! Ihanaa lilaa ;)

  VastaaPoista
 4. Ompas ihku kortti!Upeet värit ja paperit sekä niiin kiva kuva.Mä tykkään näistä Kennyistä ihan hirveesti.
  Mukavaa aurinkoista viikkoa:)

  VastaaPoista
 5. Voi jestas...On todella kaunis ja ihana kortti! hurjan upea väritys ja värit ovat mahtavat! Ihania yksityiskohtia kortissa!! Oikein mukavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 6. voi WAU!! tosi ihana kortti!! =)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kortti, ihana kokonaisuus kaikkineen. Itse tilasin noita Kenny K:n leimasimia just Kreatinelta varmaan kuusi kappaletta ja odotan niitä kuumeisena. Jos haluat nosta pearl makerilla tehdyistä puolihelmistä tuon "nipukan" pois,niin napsauta varovasti paperin alapuolelta pursotuksen jälkeen niin pinnasta tulee tasainen. Siis en tiedä vaikka haluatkin niiden olevan juuri tuollaiset. Itse taisin saada ohjeen jostain blogista. Hyvää loppuviikkoa sinulle 8)

  VastaaPoista