9.11.2014

Kukkuluuruu

Heipat vaan kaikille ja oikein hyvää isänpäivää !

Kyllä täällä hengissä ollaan, hiljaiseloa vaan täällä blogistaniassa. Syynä yksinkertaisesti ajanpuute. Työt, harrastukset ja pieni ihana pojantytär vievät aikaani. Instagramista löytyy muuten kuvia hakusanalla parastaikaa. Pisteenä iin päälle vielä kauan palvellut pöytätietokoneemme sanoi työsopimuksensa irti. Eilen saimme asennettua uuden koneen ja nyt täällä opettelen käyttämään ihkauutta ja outoa käyttöjärjestelmää ja asentelen ohjelmia. Pikkuhiljaa opin uutta :))

Askartelurintamalla tapahtuu ja jouluisia juttuja valmistuu täälläkin pajassa.
Tässä mm. tulitikkuaskien tuunausta. Olen hurahtanut liitutaulujuttuihin ja tähtiin.


Reissussakin on käyty, sillä muutama viikko sitten ajeltiin Katjuskan kanssa Seinäjoelle mukavaan askartelumiittiin, jonka järkkäilystä vastasivat Marjo ja Iina. Pitkä matka, mutta kannatti lähteä ja hauskaa oli. Kiitos vielä niin Pohjanmaan tytöille järjestelyistä kuin Katjuskallekin turvallisesta kyydistä ja mukavasta seurasta!!

Ensi perjantaina on jälleen hupaa tiedossa kun Katjuskan kanssa suunnataan heti klo 10 kädentaitomessuille. Meidät tunnistaa mm. vetolaukuista :))

Koneen hajoamisen myötä kaikki vuosien varrella otetut kuvat ym. tiedostot hävisivät. Kaikki on onneksi  pakattuna ulkoiselle kovalevylle, toivottavastisieltä löytyvät. Poikani onkii ne näkyville kunhan ehtii. 

Kiva kun piipahdit ja toivottavasti messuilla tavataan!!
2 kommenttia:

  1. Messuilla nähdää, meitä on kanssa monta tyttöä tulossa myös perjantaina, heti aamusta. Nähdään!

    VastaaPoista
  2. Huomenna ryysitään messuille ja siitähän tulee taas niin mahtava päivä kuin jokaisesta aiemmastakin :))

    VastaaPoista