20.7.2009

Mukavaa alkanutta viikkoa ja JCC 66 haaste

Toinen kesälomaviikko on käynnistynyt ja ulkona hieman nuhruinen ilma, vettä tulee tihuttamalla. On joskus ihan paikallaan keskittyä sisällä vähän näihin kotiaskareihinkin.
Viikonloppu hurahti kivoissa tunnelmissa. Lauantaina olimme serkkupoikani hääjuhlissa täällä. Ilma oli kesäisen lämmin, morsiuspari kaunis ja koko juhla muutenkin täysi kymppi. On niin hauskaa tavata kaikkia mukavia sukulaisia pitkän ajan jälkeen.
Eilen sunnuntaina käväisimme metsäretkellä, ja muutaman litran löysimmekin mustikoita. Illalla vielä mökille saunomaan ja niin onnistunut viikonloppu oli ohi.
Kortintekoon ei taaskaan jäänyt oikein aikaa, mutta Jcc-haastekortin sain toki valmiiksi. Oma korttini on hieman poikkeava Piipertäjän mallipiirroksesta, mutta haitanneeko se mitään. Tälläinen kortti tälläkertaa.


Vaaleanvihreä pohjakartonki on colorcorea, kuviopaperi ja kukkanen on K&Companyn, leimakuva on Saronilta. Valkoinen kukkanauha on Paulamalta ja vihrtävä nauha Papruksesta. Lisäksi timankinauhaa ja Melissa Frances:n tekstit.


6 kommenttia:

 1. Onpas tyylikäs kortti, hyvät värit ja taas niin kaunista=O) Osasin jo odottaa hienoa korttia!

  VastaaPoista
 2. Upea kortti! Nuo kiehkurat etukannessa on kans ihanat!

  VastaaPoista
 3. Kaunis,hempeä kortti.Vähän erityylistä kun sulla yleensä,mutta yhtä upeaa!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttava kortti!
  Loistavat paperivalinnat jälleen kerran!
  Nappiin meni :)

  VastaaPoista
 5. Oi,oi miten tyylikäs kortti!!
  Tällaisen suorareunaisen minäkin ajattelin väsätä...saas nähdä jääkö vaan ajatteluks:)
  Somat noi kiehkurat...olisikohan yhtäläinen jono eli siis ei yksitellen ladottavissa? Jollain muullakin kun olen näitä nähnyt:)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kortteja olet kyllä tehnyt.

  VastaaPoista