18.7.2009

Rippikortti

Tämän rippikortin tein pojalle, joka on musiikkiharrastaja. Pojalle on kyllä tosi hankala tehdä korttia, ettei siitä tule liian tyttömäinen.
Pohjana käytin valkoista kaksiosaista korttipohjaa. Alimmaiseksi laitoin ruskeaa ColorCore kartonkia, päälle graphic45 sarjan nuottiaiheista paperia, jonka reunat leimailin ruskealla ja kullalla. Stansilla leikattu kuvio on samaa ruskeaa kartonkia kuin pohjallakin. Leliömäinen kuva on graphic45 valmiista tagikartongista. Ristin olen ostanut täältä. Lisäksi ruskeaa nauhaa, paperinarua ja leimattu teksti. Valotus on kyllä ihan onneton tässä valokuvassa.


Tänään suuntaammekin serkkuni häihin, ja olen kohta lähdössä kampaajalle. JCC-haastekortti on työn alla, mutta palaan asiaan ehkä huomenissa. Ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Oi miten tyylikäs kortti!
  Juhlavat sävyt, hieno :)
  Tulin juuri mattopyykiltä ja nyt sormet taas syyhyävät korttien pariin...
  Mukavaa viikonloppua :) Nyt täytyy nauttia hyvästä säästä, ensi viikolla on sadetta luvassa (silloin saa rauhassa askarrella ;))

  VastaaPoista
 2. Olet onnistunut täydellisesti luomaan poikamaisen tunnelman tähän korttiin, josta ei tyylikkyys puutu. Tämä on kortti, josta todella pidän!

  VastaaPoista
 3. Moikka Tainalle,
  oi, mikä kortti! Upea! Voi, kun olisin aiemmin ennättänyt kurkkimaan tänne, nimittäin huomenna odottavat kummipojan rippijuhlat Lempäälässä...:) Iloista ja aurinkoista viikonloppua! Nähdään ja kiitos vielä leivistä..nam :)

  VastaaPoista
 4. Hyvin onnistunut rippikortti pojalle.Oikein tyylikäs.Minä kans alkukesästä painiskelin noiden poikien rippikorttien kanssa ja kyll oli tuskaa..Nuo nuottipaperit on tosi kivoja,tykkään kans käyttää niitä,sopivat monenlaiseen korttiin..

  VastaaPoista
 5. Todella onnistunut kortti! Poikien kortit on aina niin haastavia... ainakin koristuksien suhteen =))

  VastaaPoista
 6. Hyvin olet onnistunut! Kaunis kortti, tyylikäs ja juuri sopiva pojalle! Poikien korttien korstelu on aina vaikeaa..jos laittaa monta kukkaa tulee äkkiä tyttömäinen vaikutelma..

  VastaaPoista