17.10.2009

Jehkotar CC haaste # 79 ja kuulumisia

Taas on viikko vierähtänyt ja on JCC-haasteen aika. Luonnoksen on tällä kertaa suunnitellut Iloinen mieli- blogin Ritva. Kiitos Ritvalle haasteesta!

Haastekortti syntyikin aika kivuttomasti, sillä tuon kivan haukkukuvan värittelin jo viikolla. Sinisillä sävyillä mennään tässä isälle suunnatussa kortissa...
Kerron vielä hieman eilisestä päivästä...

Olen ollut parin päivän lomalla ja eilen aamulla suuntasimme kohti Vantaan Ikeaa.
Mukanani olivat vanhempi poikani ja hänen avovaimonsa. Nuorenparin reilun viiden vuoden opiskelu-urakka Jyväskylässä on ohi, ja muutto kotikaupunkiin Tampereelle on ajankohtainen. Pieni kaksio onkin vuokrattu aivan kaupungin keskustasta, vain huonekalut puuttuu.
Opiskelija-asuntoon kerättiin aikanaan tavaraa vanhempien varastoista...ja nyt on aika ostaa jotain uutta ja omalla maulla valittua.
On aika mukavaa lähteä ns. puhtaalta pöydältä ja ostaa toisiinsa sopivia kokonaisuuksia. Ikeassa moni asia on pitkälle mietitty ja voit koota hyllykköjä, tasoja, pöytiä ym. omien tarpeittesi mukaan ja hintakin on kohtuullinen.
Koko päivähän siinä sitten vierähti , vaikka etukäteissuunnittelut oli tehty jo kotona. Auto ja peräkärry täynnä tavaraa saavuimme Tampereelle illalla klo 21.30. Vielä tavaroiden rahtaus pienellä hissillä kuudenteen kerrokseen ja päivä oli "pulkassa". Ainoana miinuksena hankintalistalta jäivät puuttumaan divaanisohva ja matot, joiden toimitusajat ja värimaailmat eivät miellyttäneet. Saapas nähdä kuinka nopeasti hyllyköt ym.. on koottuna?

Mukavaa viikonloppua kaikkille!!

6 kommenttia:

 1. Tosi suloinen kortti!
  Jokainenhan sitä haaveilee lottovoitosta, kuten minäkin. Juuri äsken puita hakiessa tuli mieleen, että jos voittaisin lotossa:
  a) Rakennuttaisin Mammuttihirisi-talon
  b) Tilaisin tämän talon pihalle vaihtolavan ja lähestulkoon kaikki vanha sisustus saisi lähteä, mikä kierrätykseen ja mikä suoraan kaatopaikalle. Olisi aivan ihana aloittaa puhtaalta pöydältä minimalistiseen tyyliin, ilman kaikkea turhaa krääsää!

  VastaaPoista
 2. Kiva koiruli, hyvä idis tuo tagi, jossa kaunis teksti, onnistunut lopputulos. Kiitos osallistumisestasi :)
  ja
  anomus vetämässä itse kullakin, plöttöä vaan luukulle viemään....

  VastaaPoista
 3. Isälle sopiva kortti hyvissä sävyissä.

  VastaaPoista
 4. Todella ihana kortti. Juuri sopiva isälle annettavaksi =) Erityisen söpö tuo leimakuva!!!

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava ja selkeä kortti :)
  Joo, Ikeassa saa helposti päivän kulumaan, harmi vaan ettei kaikkea listalla ollutta tavaraa löytynyt nuorelle parille kotiin vietäväksi :(

  VastaaPoista
 6. Oikein sopiva isänpäiväkortti, ei ole turhaa krääsää:)
  Minäkin odotan että joku ostais tämän vanhan kämpän sitten saisin uuden ja ihka uudet mööpelitkin:)) Odottavan aika on tosi pitkääää:(

  VastaaPoista