7.11.2009

Jouluisia tikkuaskeja...

Hyvää lauantaihuomenta ja lumivalkeat terveiset kaikille!

Joulun aikaan on tapana antaa pieniä muistamisia vähän laajemmallekin piirille...
Koristeltu tikkurasia on yksi kiva pikkumuistaminen vaikka kynttilän kylkiäisenä.

Kokoonnuimme askarteluystävien kanssa hiljattain saman pöydän ympärille, tarkoituksena värkkäillä näitä askeja... no puuhastelumme jäi kylläkin höpöttely/nauru/ suunnitteluasteelle ja illan päätteeksi valmiina oli vain muutama aski. Olen huomannut, että samanhenkisten "korttihullujen" kanssa aika lentää siivillä ja hups... 4-5 tuntia on vierähtänyt ihan huomaamatta. Olen oikein tyytyväinen, että olen tutustunut näihin kivoihin blogiystäviin!!

Hain tikkuaskeja lisää vähän isomman satsin ja alkuviikosta värkkäilin parikymmentä rasiaa.
Rasiat on kooltaan n.7 x 5 x 2 cm.
Paperiarkeista jää aina reunapaloja ja ne voi käyttää rasian kanteen ja pohjaan. Koristeiksi käy nauhan pätkät ym... mielikuvituksen mukaan.

Tässä muutama kuva tuotoksista...


5 kommenttia:

 1. Vähänkö olet ollut ahkerana!
  Tosi ihania ovat kaikki. Toi pitsin käyttö onkin tosi hyvä idea, aina tosiaan jää niitä pikku pätkiä, jotka menee mulla ainakin roskiin (mutta ei enää!)
  Mulla on tosiaan ne 4 pientä rasiaa valmiina, ei muita :/
  Ensi perjantaina sitten syöksytään sinne messuille , jahuu! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ovat. Noita on kiva antaa pikkulahjoiksi! Noin vuosi sitten päällystin eri kokoisia tikkuaskeja lautasliinatekniikalla molemmin puolin - jäin siihenkin koukkuun;)). On blogissanikin niitä nähtävänä.

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan ihastuttavia jokaikinen. Taitaa olla melkoinen näprääminen noissa tikkuaskeissa, mutta niin ovat kauniita, että ovat kyllä vaivan arvoisia.

  VastaaPoista
 4. Täytyypä pistää korvan taakse nämä tikkuaskit. Jos vaikka yrittäisi itsekin. Ensi viikon the messuilta voisi löytyä tikkuaskeja. Mistä muuten olet ostanut tikkurasiat?

  VastaaPoista
 5. Heippa taaaas!
  Minulla on hämärä mielikuva, että olisin nähnyt jonkun askarteluliikkeen kauppaavan ihan valkeita tikkuaskejakin. Juuri tähän tarkoitukseen, koristeluun siis. Ja toki kun tämä askartelu ei suinkaan ole välineurheilua, niin eipä tullut mieleeni nuo normi tikkuaskit =) Onneksi päivän kauppareissu on vielä tekemättä. =) Joten Sampoja lähtenee myös ostoskärryyn.

  VastaaPoista