24.11.2009

Kuulumisia...

Blogini on viettänyt hiljaiseloa jo kohta viikon. Syy hiljaiseloon on saamattomuudessani. Pitkään jatkunut jalkavaivani paheni kertaheitolla niin pahaksi, että käveleminen on aikas vaikeaa. Sairaslomalla ollaan ja toivotaan että apua lääkityksestä ja fysikaalisesta hoidosta saadaan.

Moni varmasti ajattelee että hieno homma, nyt voit sitten tehdä kortteja kun se ei rasita jalkaa . Mutta asia ei ole ihan niin, sillä kun on mieli maassa ei korttejakaan tahdo syntyä.

Jotain pientä tässä yritän tehdä ja saada aikani kulumaan.

Tälläisen yksinkertaisen kortin tein viikonloppuna.


Tausta on vaaleaa ekokartonkia johon olen leimaillut tähtiä. Kynttelikköleima uusin hankintani Sinellistä.

9 kommenttia:

 1. Oikein kauniin ja tyylikkään kortin olet tehnyt!Harmi se sinun jalkavaivasi..pistää kyllä mieltä matalaksi.Terveys on ihan niitä ykkösasioita,joiden pitää olla kunnossa.
  Mä en pääse lauantaina ja se sapettaa ihan mielettömästi!!Meillä on se joulutori täällä juuri silloin ja kun olen vähän niinkun vastaava järjestäjä,niin en millään voi olla pois.Ajattelin sitten itsekin korttejani siellä kaupitella.Olisin niin mielelläni tullut ja se eka päivä olisi mulle käynytkin.Sinuakin olisi ollut niin kiva nähdä!Varmaan jää tapaaminen nyt ensi vuoden puolelle,kun on niin sovittua menoa jo loppuvuos täynnä..Koitahan huilailla ja parannella jalkaasi.

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs kortti! Paljon paranemisterkkuja täältä lähettelen :)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava kortti jälleen! Pikaista paranemista sinulle ystävä rakas!

  VastaaPoista
 4. Upea kortti! Tosi tyylikäs! =)
  Täältä lähettelen paljon iloista mieltä inspiksen paluuseen (joka ei kyllä tämän kortin perusteella ainakaan ole kadoksissa ;) ja pikaiset paranemis-terveiset!

  VastaaPoista
 5. Voi sentään, paljon paljon voimia sinne! Inspiraation puutteeseen auttaa usein korttilehdet ja -kirjat. Niitä kun selailee, on kohta pakko kokeilla itsekin. Parane pian!! Ja korttisi on todella kaunis, näiden näkemistä jaksaa kyllä täällä odotella:)

  VastaaPoista
 6. Kokemuksesta tiedän, että kun kipuja niin silloin ei luovuus ole parhaimmillaan eikä siis mielikään (itsellänihän oli 4 käsileikkauksen ja melkein 5 vuotta jatkuneen kipukierteen kanssa aikoja jolloin ei kyennyt tekemään mitään). Toivotaan, että saat kipusi hallintaan ja jalan kuntoon. Sitten tulee se intokin taas tehdä jotain. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 7. Kaunis kortti! Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
 8. Tyylikäs kortti!! Kaunis!

  Pikaista paranemista!! Lepää rauhassa, sitten kortitkin syntyvät ihan itsestään :)

  VastaaPoista
 9. No voi harmi tuon jalkasi kanssa, toivottavasti saisit helpotusta hoidoista ja pääsisit taas olemaan oma iloinen itsesi. Tämä on vain niin masentavaa aikaa sairastaa kun on muutenkin pimeää ja märkää niin sekin vie loputkin mehut. Pikaista paranemista sinulle.

  VastaaPoista