14.11.2009

Messuilta selvitty...

Eilen oli perjantai ja kolmastoista päivä....mutta se ei haitannut kun Korttikarusellin Katjuskan kanssa suuntasimme kädentaitomessuille .
Molemmat teimme hieman lyhennetyn työpäivän ja olimmekin valmiina ryntäämään väenpaljouden joukkoon heti puolenpäivän jälkeen.
Alkuun kiertelimme läpi kaikki askartelumyymälät ja tapailimme tuttuja. Merja, Pammu, Mummeli, Pimpula, Maaret, Annika ja Minna, tässä muutamia huipputyyppejä mainitakseni.

Kun lähes kaikki käteiset rahat oli tuhlattu askartelutarvikkeisiin, kiertelimme messualueella ihaillen taitavien kädentaitajien aikaansaannoksia.

Väsyneinä mutta onnellisina lähdimme kotia kohti messualueen sulkeuduttua ilta kuudelta.

Tässä kuvia omista hankinnoistani... klikkaamalla kuvaa näet tarkemmin tekstit.
Firman nimi on siis Skräpteekki...Mukavaa viikonloppua kaikille...
6 kommenttia:

 1. Kiitos seurasta!
  Oli vallan mahtava päivä ja jo minäkin olen kokeillut osaa hankinnoistani!

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia, huoh, olisipa ollut hienoa olla messuilla!

  VastaaPoista
 3. Loistavia ostoksia, osanhan näistä jo messuilla näinkin :) Tiedät, millaista korttia me "kolmen kopla" odotellaan :)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä suoranaista itsensä kiduttamista kulkea toisten ostoksia kurkkimassa kun itse ei paikalle päässyt taaskaan :( Mutta aivan ihania ostoksia - erityisesti nuo upeat paperit sai haukkomaan henkeä hetkisen... tahtoo myös noita MME:n ihania vintagepapruja!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 5. No jestas kun hienoja ostoksia sinullakin:))
  Minä en uskaltanut mennä edes noita narujuttuja katsomaan ettei vaan nekin tarttuis mukaan:)
  Nyt vielä kaipaan tuota WOJ:n alimmaista leimasinta...kääk:)))Täytyy varmaan tilata netin kautta. Luin kyllä että olet menossa perjantaina, muuten olisinkin sinulle ilmoittanut. Meillä kun oli tuo kansalaisopiston bussi ja osa on töissä niin jää aina lauantaiks:)
  Ihanaa sunnuntaita, meillä kyllä sataa vettä ja on harmaata.

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja ostoksia! Oletko jo testannut tuota leikkuria, jonka ostit Ilona-Decosta? Tajusin viime viikolla, mistä johtuu, etten saa 15*15 korttipohjia onnistumaan. Vika on Fiskarsin leikkurissa, jonka yläreuna ei ole suora :o(. Saako tuolla puolitettua 12*12" papereita?

  VastaaPoista