17.6.2009

HEINIKAN DT-kortteja lisää...

Postasin jo aiemmin yhden dt-kortin, ja tässä lisää. Heini se heitti meikäläiselle oikein haastavan homman, sillä materiaalipaketti sisälsi aivan ihania papereita ym..lueteltu täällä, mutta paperit olivat sävyiltään juuri sellaisia mitä en juurikaan itse käytä eli punaista, keltaista ym.. Moni onkin varmaan blogissani huomannut, että pidän enemmän kylmistä sävyistä. Tällaisia tekeleitä sain kuitenkin aikaiseksi. Kortit olen tehnyt käyttäen ainoastaan Dt-paketin tarvikkeita sekä stansseja ja leimoja jotka olen Heinikasta ostanut.

Tässä kortissa on leimasimena käytetty Motivet Doralinea, Raidallinen paperi on My Mind,s Eye ja sitä olen käyttänyt molemmin puolin. Punainen paperi on CD cardstock whitewash collection. Tagi on leikattu cuttiksen stansilla. Lisänä nauhaa ja metallikoristeita.
Tämän pupukortin tein Sassafrass Lass paperista ja taustana käytin punaista
CD cardstock whitewash collection paperia. Lisäksi pilkullista nauhaa ja metallikoristeita. Tähti leikattu Fiskarsin leikkurilla.Tässä on käytetty K&C Kompanyn kukallista paperia ja ruskeaa reikäpaperia Creative imaginations. Kiekura leikattu stansilla ja tagi tehty cuttiksen stansilla. Lisäksi samettinauhaa ja leima.


Tämän kortin tunnelma on hieman kuin nuoruusvuosieni lastentapetissa. Taustapaperi on Sassfrass Lasin. Paperista olen leikannut myös kuvioita jotka ovat taskuosan koristeena. Taskuosan paperi on CD Cardstock Whitewash ja sen olen kohokuvioinut tällä, paperia olen vielä hionut, jolloin esiin tulee sinisempää sävyä. Taskussa oleva tagi on leikattu Sassafrass Lass paperista.Tämä sinikukallinen paperi on Sassafrass Lassin. Vaaleansininen paperi on CD Cardstock Whitewash. Ympyrä leikattu tällä, ja reunat ressattu Tim Holzin työvälineellä. Ruskeat kukat leikattu leikkurilla ja päälle laitettu näitä. Tagissa käytetty Tim Holzin tagipaloja, ja vaaleansinistä kartonkia. Lisäksi nauhaa.

3 kommenttia:

 1. Upeita kortteja!! Sulla on kortintekotaito totisesti hyppysissä:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat nämä kortit! Ja minusta on ihan hyvä saada välillä oikeaa haastetta, kun joku antaa sellaiset materiaalit joita ei ole tottunut käyttämään!!

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja, todella tyylikkäitä! Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista