27.6.2009

Jcc - haaste 63 ja aamutunnelmia

Tämän viikon JCC-haasteen luonnoksen on suunnitellut Tintti.
Tähän haasteeseen olen kyllä jäänyt koukkuun ja odotankin aina perjantaita ja haasteen julkaisua. Eilen illalla kun korttia tein pyörittelin papereita käsissäni, enkä oikein keksinyt aihetta, ja tuo koristeiden määrä ja sijoittelukin toi lisähaastetta joka on tietenkin hyvä juttu. Olin viikolla ostanut Grphic45 kaksipuolisen skräppikartongin nimeltään baby & bride collection, ja siitä se ajatus sitten lähti. Paperi on toiselta puolelta ruudullista ja toiselta puolelta pallokuosia. Väritin vauva-aiheisen kuvan, jonka laitoin stansilla leikkaamieni kuvioiden päälle. Lisäksi käytin tarrapitsiä, sinistä kartonkia, nauhaa, leikattuja kukkia ja timankeja. Tekstin kirjoitin itse.


Ihana kesäkeli sen kun jatkuu. Mielestäni yksi ihana asia kesällä on kun voit juoda aamukahvit ulkona. Tänä aamuna oli oikein unelma-aamu. Kutsuin mieheni ulos istumaan ja sanoin, kuuntele! Mies istui hetken, katsoi minua hölmistyneenä ja sanoi eetei kuule mitään. Ei pitänytkään kuulla muuta kuin se ihana hiljaisuus ja linnun laulu.
Tänään pakkailemme tyttäreni tavaroita ja lähdemme ajelemaan kohti Sauvoa, jonnekka hän lähtee kahdeksi viikoksi kesätöihin mansikoita myymään. Blogini hiljenee nyt viikonlopun ajaksi sillä huomenna suuntaamme Längelmäveden aalloille mieheni kanssa. Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille.

Tässä kuva pienestä takapihan terassistamme. Se on lempipaikkani näin helteellä, sillä se sijaitsee talomme pohjoispuolella eikä ole liian paahteinen paikka.

10 kommenttia:

 1. Sulostuttava vauva-kortti! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Todella suloinen kortti. Ihanat paperit, pitsi ja rusetti.

  VastaaPoista
 3. Suloinen kortti, aivan ihana! :) Tykkään muutenkin korteistasi, tyylisi on kaunis!

  VastaaPoista
 4. Söpönen kortti, ihanasti sopii sininen ja taustapaperin sävytys yhteen.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana kortti taas tämäkin, mulla ei edes ajatusta tästä vielä:)
  Ja nuo allaolevat kiitos-jutut aivan ihguja...tekemistä on ollut niissäkin leimoissa...ihana lähettää tuollaisia kiitoksia:))

  VastaaPoista
 6. Suuri kiitos sinulle Taina tästä illasta! Oli todella mukavaa vierailla kauniissa kodissanne askartelun merkeissä. Teidän terassilla oli ihanaa leimailla läpimässä kesäillassa.
  Olet taitava kortintekijä ja korttisi ovat luonnossa huikean ihania!

  VastaaPoista
 7. Ihanan värinen onnittelukortti! Aivan ihana!

  VastaaPoista