7.6.2009

Minun työpisteeni

Stamparticin haasteessa pyydettiin esittelemään oma työpiste. Minun askartelupöytäni sijaitsee talomme kodinhoitohuoneessa. Monta kertaa on askarteluhuonetta/pistettä suunniteltu milloin vintille, milloin autotalliin. Mutta mielestäni tämä on ihan hyvä paikka, lähellä kaikkea. Voin istahtaa kotitöiden lomassa pöytäni ääreen, leimailla esim. muutaman kuvan ja jatkaa hommaa myöhemmin uudelleen. Pikkuhiljaa olen vallannut kaappitilaa tarvikkeilleni. Onneksi kaappitilaa on paljon, ainoastaan siivouskomeron sisältö on saanut siirtyä eteisen kaappiin. Pidän siitä, että kaikki tarvittava on käden ulottuvilla, ja vesipiste on heti vieressä. Paperit ja tarvikkeet voivat olla rauhassa pöydällä, eikä niitä tarvitse kerätä välillä pois.

Tässä ylläolevassa kuvassa näkyy pöytä , jota en mitenkään siivonnut kuvan ottamista varten.
Alemmassa kuvassa on kaappi, joka on heti työpöytäni yläpuolella. Olen hakenut Makuunista karkkirasioita, joihin sitten laitan kaikenlaista. Rasiat ovat läpinäkyviä( näen heti mitä se sisältää) ja kannellisia. Tämän kaapin lisäksi minulla on käytössäni yksi korkea kaappi (entinen siivouskomero), sekä neljä 40 cm ylä/alakaappia. Jos teillä on hyviä vinkkejä kuinka säilytätte isoja 12x12 papereita otan vinkit ilolla vastaan. Minulla ne on yhdessä alakaapissa pinossa, ja se on hankalaa aina käydä kasaa läpi kun etsii jotain tiettyä paperia. Alimmassa kuvassa on vesipiste ja pieni pöydänpätkä. Ne sijaitsevat heti selkäni takana, jos istun työpöytäni ääressä. Siinä käytän cuttista ja pesen ja kuivattelen välineitä, kuten leimoja ja pensseleitä.

12 kommenttia:

 1. Sinulla on ihanan siisti ja järjestelmällinen työpiste! Omanikin on kodinhoitohuoneessa, mutta ei ole nuin siisti :D

  VastaaPoista
 2. Sinulla on tuolla seinässä teräksen värinen teline ja purkit - mistä olet löytänyt noin fiksun systeemin?

  VastaaPoista
 3. Ai niin... piti kertoa, että minun viisi isoa paperiani;))) ovat tuollaisessa vanhassa peltisessä lipastossa. Tuo on jostain firmasta poistettu lipasto, jossa on viisi laatikkoa - noihin laatikoihin mahtuu aika iso kartonki... Ajattelin, että tuossa on mahdollista sitten säilyttää tulevaisuudessa vaikka kaikissa laatikoissa papereita - nyt mahtuvat hyvin kahteen ylimpään.

  VastaaPoista
 4. Marke! Nuo peltipurkit olen ostanut vuosia sitten Ikeasta.

  VastaaPoista
 5. Sullahan onkin tosi kiva askartelutila ja tosi siistinä paikat pidät :)

  VastaaPoista
 6. Sinulla on kaunis ja siisti työpiste,varmaankin ilo työskennellä tuollaisessa ympäristössä. :)

  VastaaPoista
 7. Kiva askartelupiste sinulla :)
  Minulla ei ole ollenkaan :D, mutta tämä on tosi hyvä idea! Kiitos vinkistä ;)

  VastaaPoista
 8. Mukavan näköinen tila sinulla missä askarrella! Kateellinen olen sinulle tuosta vesipisteestä :)

  VastaaPoista
 9. Hienot ovat askartelutilat, ihan kateellisena katselen:) Miten voikin olla noin hienossa järjestyksessä?!! Omista tiloista ei voi tänä päivänä puhuakaan, tällä hetkellä keittiön pöydällä kaikki levällään mutta silti meinaan käydä kyllä pehkuihin:) Viime yö jäi huonolle nukkumiselle mökillä kun polvea särki saunan pesun jälkeen:)) Joten nyt unta putkeen:)

  VastaaPoista
 10. Vesipiste askartelupöydän vierellä ois kyllä ihan huippujuttu... vaikka tuo yläkerran wc ei kovin kaukana olekkaan niin ois se kivempi tuollainen kunnon vesipiste :D

  Ja kiva ja kompakti piste muutenkin... tuo "kaiken keskellä" olo on välissä se mitä itsekkin kaipaan... aiemmin kun askartelunurkkani oli isossa pirtissämme saatoin ruuanlaiton lomassakin aina jotain pientä touhuta... yläkertaan lähtö ei kuitenkaan onnistu enää samalla tavalla :(

  VastaaPoista
 11. Voi kuinka siisti työpiste sinulla onkaan! Itse haaveilen myös omasta sopesta kodinhoitohuoneeseen, mutta kesken on sekin projekti :( Sinulta voinkin vähän kurkistella vinkkejä..
  Ihanaa, kun aurinko paistaa ja antaa energiaa!!!

  VastaaPoista
 12. Tosi hyvä työpiste sulla! Kiinnitin myös heti huomiota tuohon "kukkaruukku" juttuun seinällä. Tosi kätevä!!! Mahtaakohan kuulua vielä Ikean valikoimaan?

  VastaaPoista