30.6.2009

Lämpimiä kesäpäiviä

Tervehdys kaikki ystävät!
Kortin teko on nyt hieman tauolla. Näin kauniilla ilmalla on hauskaa touhuilla ulkosalla. Lauantaina kävimme Sauvossa ihanalla mansikkatilalla, tuliaisina makeita manssuja ja herneitä. Sunnuntaina saimme kutsun ystäviemme veneelle.Veneellä matkasimme Valkeakoskelle ja siellä rantauduimme venesataman laituriin pitämään kahvitaukoa. Paluumatkalla uimme Roineen lämpimissä aalloissa. Illan vietimme paikallisen pursiseuran saaressa Längelmäveden rannalla, syöden, saunoen ja uiden. Ihana päivä venähti hyvässä seurassa lähelle puolta yötä. Kiitos ystävillemme kaikesta vieraanvaraisuudesta!2 kommenttia:

  1. Waude, teillä on varmasti ollut ihanaa! Minullakin on vetämässä venereissu Päijänteelle...saas nähdä pääsenkö!! Nyt on täälläkin kortteilu hiukan lomalla...tänään menen veljeni ex-vaimon knassa Kärkölään kesäteatteriin kun näyttää ettei vielä ukkosta...liput varattu kun siellä on niin kova kysyntä. Mukavia kesäpäiviä:))

    VastaaPoista
  2. vielä....siis olen ihan paljasjalkainen sysmäläinen....toistaiseksi...asunto myynnissä mutta mökki silti jää jos kämppä menee joskus kaupaks:))

    VastaaPoista